Делян Валентинов Димитров, съпруг на премиерската пиарка Севдалина Арнаудова, е

...
 Делян Валентинов Димитров, съпруг на премиерската пиарка Севдалина Арнаудова, е
Коментари Харесай

И съпругът на пиарката на Борисов в УС на „Булгартрансгаз“

 Делян Валентинов Димитров, брачен партньор на премиерската пиарка Севдалина Арнаудова, е член на Управителния съвет на „ Булгартрансгаз “, разкрива в. „ Сега “. Кум на фамилията е министър председателят Бойко Борисов, както неотдавна напомни самият той. Димитров е от Хасково и е непосредствен другар на Делян Добрев. Той е и в борда на държавното дружество „ Съобщително строителство и възобновяване “, което е на послушание на Министерството на превоза. В общественото пространство не може да се откри нито дума за образованието и опита на Димитров, като се изключи че е племенник на някогашния народен представител от Съюз на демократичните сили Марио Тагарински и е работил като негов консултант по туризма и енергетиката в Народно събрание.
„ Щом като ГЕРБ имали система за самоочистване, както настояват, значи има налице някаква нечистотия. В Пазарджик, откъдето съм депутат, има редица кавги, свързани с ръководещата партия “, съобщи в радиоинтервю депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Славчо Велков. Той даде за образец скоропостижно напусналия поста общински ръководител в Септември след трагичния случай с погубен човек. Велков напомни и за кмета на Септември, който е от ГЕРБ и против него има няколко наказателни производства. По думите на Велков шуробаджанащината в ГЕРБ е налице.

„ ГЕРБ не схващат, че идва началото на края им, само че Бойко Борисов добре го осъзнава. Те не одобряват определението на свадите с „ гейт “, само че да им обясня, че тази дума има още едно значение и то е „ излаз “, безапелационен бе Велков. Целта на Българска социалистическа партия е да демонстрира всичко, което е срещу обществото, добави депутатът.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР